Over ons

Even voorstellen

Welkom bij dé grootste leverancier van verkeersleermiddelen, theorieboeken, usb-sticks, online examentrainingen en interactieve e-learning.

Les één: hoe beter je de theorie leert, hoe minder rijlessen je straks nodig hebt. De verklaring? Onze theoriecursussen gaan voor 90% over de praktijk. Vooral onze internet theoriecursus met theorie-examens. Die zetten je direct achter het stuur.

Les twéé: “Je bent gezakt!” Als je dit straks niet wilt horen, ga dan interactief theorie leren via www.theorie-leren.nl: een ware sensatie. Of leer via de rijschool met de hulp van toonaangevende theorielessen en het unieke klassikale Internet Response Systeem. Hét examensysteem dat het CBR hanteert! 90% slaagt de eerste keer.

Tijden zijn veranderd. “Social Media” worden steeds populairder. Niemand kan meer zonder Facebook en Twitter. Volg VekaBest en blijf op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen en aanbiedingen.

Het bevorderen van verkeersveiligheid begint met gedegen theorie van VekaBest. Het zijn dé leermiddelen van VekaBest waarin altijd de nieuwste eisen van het CBR zijn verwerkt en waarin leermethodieken worden gehanteerd die een ongeëvenaard hoog slagingspercentage garanderen.

Beeldbank VekaBest en VTO

Voor Desktop-Publishing, redactionele publicaties en persberichten stellen wij ons beeldmateriaal graag aan u beschikbaar. Bezoek hiervoor onze beeldbank.

 

Algemene voorwaarden

Privacy policy

Over Ons